class="single single-post postid-21366 single-format-standard">

Uite cum se distreazã politistii!

seful.de.post.bernevic.3.copy

Van Damme de Suletea!

CARAGHIOSI Seful de post al comunei Suletea, agentul de politie Carmen Bernevic, a ajuns de râsul internetului din cauza unor fotografii fãcute în ziua de Crãciun, în care acesta apare în ipostaze penibile si indecent, alãturi de sotie. Acestea au ajuns si la seful IPJ Vaslui, comisarul sef Mihai Carp, iar singura mãsurã luatã a fost atentionarea lucrãtorului sã-si scoatã fotografiile- în special cele cu masina politiei! Oamenii din comunã sunt revoltati si considerã cã fotografiile sunt o sfidare la adresa institutiei numitã Politia Românã, având în vedere cã seful de post, îmbrãcat în Mos Crãciun, s-a crãcit pe masina institutiei! Primarul comunei Suletea este decis sã arate fotografiile sefului IGPR, pentru cã este convins cã la Vaslui nici prefectul Radu Renga si nici comisarul sef Mihai Carp, seful IPJ Vaslui, nu vor lua mãsurile ce se impun.

Dacã agentul sef de post de politie Bernevic nu a reusit în cei câtiva ani ai sãi de carierã de politist sã iasã în evidentã, iatã cã, cu prilejul Crãciunului care tocmai s-a încheiat, omul legii de la Suletea… a dat lovitura! O serie de fotografii stupide, postate chiar de sotia acestuia pe pagina ei de socializare, îl prezintã pe seful de post într-o ipostazã “trãsnet”: deghizat în Mos Crãciun, Bernevic s-a vrut interesant, fie cãlare pe masina politiei (sic!), fie … cãlãrit de sotia sa, gãtitã tematic în Crãciunitã! Pentru cã oamenilor le-a plãcut poza cu masina politiei, acum seful de post Carmen Bernevic este poreclit “Van Damme de Suletea”. Nu ar fi avut nimeni nimic cu ceea ce face familia Bernevic în intimitate, acasã, dar totusi, sã postezi pe o retea de socializare fotografii în care ironizezi însemnele Politiei Române nu este chiar cea mai bunã idee care le-a venit sotilor Bernevic. Am solicitat conducerii IPJ Vaslui un punct de vedere referitor la aceste postãri publice. Rãspunsul este unul care ne aratã cã politistul Bernevic a fost doar atentionat. De altfel, poza cu masina politiei a si dispãrut imediat de pe pagina de socializare a doamnei Bernevic, însã au rãmas celelalte, care numai decente nu sunt! “Conducerea IPJ Vaslui a atentionat lucrãtorul asupra respectãrii îndatoririlor profesionale si civice care îi revin”, a precizat inspectorul de politie Mihaela Straub, purtãtoarea de cuvânt a IPJ Vaslui.
“Merg la IGPR cu pozele”

Este cunoscut faptul cã primarul comunei Suletea, Ciprian Tamas nu are cea mai bunã pãrere despre seful de post Carmen Bernevic, cãruia i-a cerut mutarea de nenumãrate ori, atât la prefectul Radu Renga, cât si la comisarul sef Mihai Carp, comandantul IPJ Vaslui. Agentul Bernevic a fost aproape sã fie mutat acum câteva luni, fiind pus pe lista de transferuri împreunã cu seful de post de la Gãgesti, care nici el nu avea relatii prea bune cu primarul din comuna Gãgesti. Surse din rândul IPJ Vaslui spun cã la Gãgesti s-a fãcut transferul, dar din varii motive, la Suletea, Carmen Bernevic nu a mai fost transferat. Scandalul iscat acum cu aceste fotografii penibile si indecente l-a înfuriat si mai tare pe primarul Tamas. “Am fost si eu înstiintat de nenumãrate persoane care folosesc aceastã retea de socializare, dar sincer nu am avut ocazia sã vãd aceste fotografii. Dacã este asa, înseamnã cã este o sfidare la adresa unitãtii administrativ teritoriale! De altfel, eu am fost de nenumãrate ori, atât la prefect, cât si la comisarul sef Carp si am adus la cunostintã indolenta cu care trateazã angajatii Politiei Suletea activitatea lor. Dacã este asa, voi trimite si comandantului Inspectoratului General al Politiei Române (IGPR – n.r.) aceste fotografii postate în spatiul public virtual, sã se bucure si dumnealui de respectul pe care acest sef de post îl are pentru institutia numitã Politia Românã!”, a spus primarul Ciprian Tamas. Am încercat sã luãm legãtura si cu agentul Carmen Bernevic, dar acesta nu a rãspuns la telefon.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: vvrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>