class="single single-post postid-31266 single-format-standard">

Ultimul hop la bac

elevi.la.bac

Astăzi, peste 3.000 de candidaţi vasluieni sunt aşteptaţi să susţină ultima probă a bacalaureatului, cea la alegere a profilului şi specializării.

Absolvenţii de liceu sunt aşteptaţi astăzi la ultimul hop înainte de aflarea rezultatelor de la bacalaureat. Ei vor susţine proba la alegere a profilului şi specializării.
În cele 11 centre de examen din judeţ sunt aşteptaţi 3.066 de absolvenţi. Cei mai mulţi au optat pentru biologie – 989. Alţi 791 vor susţine proba la logică, iar 789 la geografie. 163 de candidaţi au ales chimia, iar 115 fizica. La informatică vor susţine bacul doar 87 de absolvenţi, în timp ce 63 au optat pentru psihologie. Mai sunt 36 la sociologie, 25 la economie, iar şapte vor da bacul la filosofie.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>