class="single single-post postid-52679 single-format-standard">

Un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, a fost acuzat de scandaluri şi violenţe în familie

agresata

Sătulă de agresiunile şi umilinţele soţului, după ultimul episod violent, femeia s-a adresat instanţelor de judecată, solicitând emiterea unui ordin de protecţie. În paralel, a introdus şi o acţiune de divorţ, decisă fiind să ofere celor doi copii un climat de linişte.  În faţa judecătorilor, soţia a arătat că situaţia conflictuală din familie este veche, a formulat şi plângere penală împotriva soţului agresor, însă şi-a retras-o ulterior, pentru că nu a dorit să-i creeze probleme la serviciu.
În faţa judecătorilor, a fost audiată şi mama victimei, care a relatat că a observat în repetate rânduri semne de violenţă pe corpul fiicei, însă aceasta nu îi spunea că soţul ar fi agresat-o, susţinând că s-a lovit singură. A descoperit situaţia reală abia în primăvara anului curent, când a izbucnit un conflict între cei doi soţi, ce a degenerat. Femeia a reuşit să se refugieze într-una din camerele locuinţei şi a reuşit să o sune pe mama sa, care a putut auzi astfel strigătele de durere ale fiicei în urma loviturilor primite.În urma ultimului scandal, soţia a avut nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru leziunile suferite.  În faţa judecătorilor, subofiţerul ISU a negat acuzaţiile şi a solicitat să fie respinsă solicitarea soţiei de a fi evacuat din locuinţă, invocând că el este cel care achită rata la apartamentul comun şi nu îşi permite să locuiască cu chirie.

Citeste mai departe pe: www.adevarul.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>