class="single single-post postid-54196 single-format-standard">

Un asistent medical de la Ambulanța Bârlad a fost descoperit beat criță la serviciu

646x404

Toți angajații Serviciului de Ambulanță Vaslui au fost vizați, însă în cazul asistentului medical Viorel Rugina rezultatul alcoolemiei a fost unui uriaș, informează autoritățile.

în urma unui control al angajaților, în timpul serviciului, s-a descoperit că un asistent medical de la Ambulanța Bârlad avea o alcoolemie de 0,90 alcool pur in aerul expirat.

Bărbatul în varsta de 48 ani a fost testat chiar la intrarea în tură.

“Săptămâna trecuta, mai precis pe 7 ianuarie, a fost testat tot personalul SAJ Vaslui, de la toate statiile Serviciului. A fost un control de rutina, pentru toti angajatii, la intrarea in tura. La Statia Barlad, la intrarea in tura, la ora 19,00, unul dintre asistentii medicali, Viorel Rugina, a fost testat cu alcooltestul, avand 0,90 alcool pur in aerul expirat.

Citeste mai de parte pe: www.observator.tv

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>