class="single single-post postid-39353 single-format-standard">

Un autocar cu pelerini a intrat în gardurile unor locuinţe şi cel al Primăriei Soleşti

autocar

Conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Petru Iftene, autocarul transporta 51 de pasageri: „Nu au fost alte victime decât şoferul”.
Primăriţa comunei Soleşti, Mona Bujor, a menţionat şi ea că pagubele în urma accidentului sunt minore şi că, din fericire, niciun pasager nu a fost rănit: „A fost avariat gardul pe o porţiune de aproximativ cinci metri. Doar un noroc a făcut ca în urma acestui impact să nu se întâmple o tragedie. Bine că nu a fost nicio persoană prin preajmă!”.
Autocarul transporta 51 de pelerini din capitală care mergeau la moaştele Sfintei Parascheva de la Iaşi. La 15 kilometri de Vaslui, autocarul a intrat pe contrasens, a trecut peste rigola betonată şi a dărâmat mai multe garduri, oprindu-se în cel al Primăriei Soleşti. Speriaţi, călătorii au sunat la numărul de urgenţă 112, solicitând intervenţia echipajelor medicale.
”Un echipaj de terapie mobilă intensivă care se întorcea de la Iaşi, unde predase un pacient, l-a găsit pe şofer în stop cardio-respirator, însă s-a reuşit resuscitarea sa. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde, ulterior, a decedat”, a mai spus Petru Iftene.
Cei 51 de călători din autocar au fost preluaţi de un alt mijloc de transport

foto:obiectivvaslui.ro

Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>