class="single single-post postid-56882 single-format-standard">

Un bărbat de 59 de ani din Vaslui care locuia singur a fost găsit mort în locuința sa

mort_politie

Un bărbat de 59 de ani, care locuia singur într-un apartament din zona Donici a municipiului Vaslui, a fost găsit mort în locuință, după ce nu fusese văzut de mai multe zile de către vecini. De altfel, aceștia au alertat-o pe mama vasluianului care, însă, nu a putut intra în casă din cauza unui câine de luptă, apelându-se astfel la ajutorul serviciului de ecarisaj al primăriei.

Moarte suspectă într-o locuință din Vaslui, acolo unde a fost găsit fără suflare un bărbat de 59 de ani. Acesta nu mai fusese văzut de câteva zile, iar lătratul câinelui pe care-l avea și mirosul greu care ieșea din apartament i-a determinat pe vecini să o alerteze pe mama vasluianului. Femeia a venit imediat și a descuiat ușa de la intrare în casă, însă fără a putea pătrunde în interior din cauza câinelui fiului său. În consecință, au fost alertate autoritățile, fiind trimis un echipaj al serviciului de ecarisaj al primăriei. După tranchilizarea animalului, s-a putut pătrunde în locuință, unde, în una din camere, a fost descoperit și cadavrul bărbatului.

”În urma unei prime cercetări la fața locului, nu s-au pus în evidență elementele constitutive ale vreunei infracțiuni. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>