class="single single-post postid-57030 single-format-standard">

Un bebeluș a murit la scurt timp după naștere la Spitalul Judetean Vaslui, femeia se afla la a șasea naștere

NDAmaGFzaD1hMzEzMGZlNjJhZjhlNmEzYzg5MzFjYzY0ODQwYWQyMA==.thumb

Un bebeluș a murit la scurt timp după naștere la spitalul din Vaslui, eforturile medicilor fiind în zadar pentru a-l salva. Copilul a avut scorul Apgar 1 la naștere, iar mama lui cântărește 150 de kilograme. Poliția a deschis un dosar pentru moarte suspectă.

Femeia, din localitatea Lipovăț, se afla la a șasea naștere, dar vineri seara, pe parcurs, au intervenit complicații.

Femeia de 37 de ani cântărește aproximativ 150 de kilograme, ceea ce a îngreunat din start munca medicilor vasluieni. În plus, în timpul contracțiilor, pacienta a rămas înțepenită. Imediat după ce nou-născutul a fost scos din pântecele mamei, doctorii au început să-l resusciteze. În plus, a fost solicitat și sprijinul cadrelor de pe Terapia Intensivă Neonatală de la Iași. În ciuda tuturor eforturilor, viata copilului nu a mai putut fi salvată.

În acest moment există o anchetă în derulare atât din partea Politiei cât și din partea noastră si vom vedea rezultatele.

Citeste mai departe pe: www.libertatea.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>