class="single single-post postid-7339 single-format-standard">

Un călător a fost dat jos din autobuz pentru că nu şi-a făcut cruce în dreptul bisericii

autobuz

Pasagerii autobuzului 102 din Capitală au sancţionat ieri neglijenţa unui tânăr care nu şi-a făcut cruce când vehiculul a trecut pe lângă un lăcaş de cult. Sub privirile ameninţătoare ale mai multor cetăţeni în vârstă, studentul a fost forţat să coboare din autobuz şi să-şi continue drumul pe jos.

“Acesta susţinea că şi-ar fi făcut cruce cu limba în cerul gurii deoarece avea mâinile ocupate, dar nu ne puteam asuma riscul”, a afirmat un călător. “Nu e nevoie să te ţii de bară când te cruceşti, te sprijină îngerii să nu cazi!” a adăugat o pensionară vădit afectată.

Şoferul autobuzului a declarat că susţine gestul pasagerilor: “L-am văzut în oglindă nefăcând nimic şi am pus imediat frână. Păi eu mi-am agăţat la icoane în cabină de abia mai văd, ca să fim toţi feriţi de accidente, şi el nici o amărâtă de cruce nu e în stare să-şi facă? Din cauza oamenilor ca el vreau să emigrez.”

 

Related posts:

Sursa: timesnewroman.ro
  1. ovi spune:

    Mai taile dale dracului!!!

  2. catalin spune:

    cred ca exagerati…..si ce mai vreti sa faca acel pasager?fiecare crede ce vrea,atata timp cat nu a jignit verbal pe nimeni…… in fine,babele alea isi fac cruce in autobuz si barfesc la coltul blocului……lasati-o naibii ca-i vrajeala!

  3. Luigi spune:

    sa va fie rusine fatarnicilor care l-ati dat jos pe baiatu ala crucea v-o faceti voi din aur si o putrati si credeti ca aia va fereste de accidente sau io stiu ce icoane de ale voastre Doar Isus a puratat crucea pt tine si pt mine ca acum sa traiasca el prin tine asa ca ar trebui sa va Pocaiti ca altfel ajungeti in foc!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>