class="single single-post postid-49246 single-format-standard">

Un jucător al echipei de fotbal Flacăra Muntenii de Sus s-a stins din viaţă la doar 16 ani, in urma unui un atac cerebral.

646x404

Alex Ştefan Rusu a fost titular la Flacăra Muntenii de Sus, echipă aflată pe locul II al Ligii a IV-a, şi era elev la Liceul cu Program Sportiv din Vaslui. Vestea morţii fulgerătoare a adolescentului a fost anunţată duminică de reprezentanţii echipei de fotbal: ”Doliu în echipa Flacăra. Ştefan Alex Rusu, odihneşte-te în pace ! Condoleanţe familiei Rusu,care astăzi au pierdut un membru al familie. La doar 16 ani,Alex a suferit un atac cerebral!”, au anunţat oficialii.

Zeci de mesaje de condoleanţe au fost transmise pe pagina oficială a echipei de fotbal, dar şi pe contul personal al jucătorului. Rude, prieteni, colegi de echipă sau de clasă sunt stupefiaţi şi deplâng moartea prematură a lui Alex.
foto:adevarul.ro

Citeste mai departe pe: www.adevarul.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>