class="single single-post postid-56510 single-format-standard">

Un număr de 22 de picturi pe pânză au fost expuse, joi, în Piața Civică Vaslui, în cadrul unei expozitii

pictura

Fiecare lucrare a fost premiată de către organizatori care, având în vedere succesul activității, va desfășura una similară în debutul toamnei, la Târgul Meșterilor Populari.

Ideea a fost lansată în cadrul celei de a V-a ediții a Târgului de Jucării, desfășurată în week-end-ul trecut în Parcul Copou, organizatorii propunându-și inițierea unui concurs adresat elevilor de liceu și gimnaziu propuși de profesori de arte plastice din unități de învățământ vasluiene. În competiție, au intrat 22 de copii, jurizarea fiind realizată de profesorii de specialitate Elena Fociak și Gheorghe Alupoaie. Locul întâi a fost câștigat de Adriana Mircia, elevă în clasa a IX-a la Liceul ”Emil Racoviță” Vaslui, sub îndrumarea profesorului Ramona Costin.

Toate cele 22 de lucrări expuse în Piața Civică Vaslui au fost premiate de organizatori cu obiecte specializate în pictură în valoare de 250 de lei de fiecare elev.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>