class="single single-post postid-56153 single-format-standard">

Un tânăr taximetrist din Vaslui, a fost găsit de mama sa fără viaţă, în baia apartamentului.

Maha-Suicide_d

Un tânăr taximetrist din Vaslui, în vârstă de 31 de ani, foarte implicat în meseria sa şi un băiat “de nota 10″, aşa cum îl descriu cunoscuţii, a fost găsit de mama sa fără viaţă, în baia apartamentului. 

Nimeni nu întelege ce a fost în mintea tânărului Robert A., din Vaslui, tânărul de 31 de ani care a fost găsit fără viaţă, în ştreang, chiar de mama sa. Gestul tânărului taximetrist i-a uimit pe toti cei care l-au cunoscut.

tatăl tânărului taximetrist murise exact cu două luni în urmă, la vârsta de 52 de ani. Tragedia ar fi fost mare pentru Robert, dovadă fiind si faptul că tânărul şi-a pus poza cu tatăl său în sicriu pe o retea de socializare, în timp ce el îl veghează la căpătiul tatălui, îndurerat.

Citeste mai departe pe: www.observator.tv

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>