class="single single-post postid-55797 single-format-standard">

Unistil va intra din nou pe traseele din oras, iar pentru o calatorie Barladenii vor plati 2 lei!

646x404

In urma verificarii ofertelor depuse de SC Unistil SRL si SC Vertrantis SRL pentru atribuirea directa a delegarii gestiunii transportului public de persoane din Barlad, castigator a fost declarat transportatorul Unistil. Asa se face ca, dupa ce consilierii locali au aprobat deja un proiect de hotarare in acest sens, iar primarul si reprezentantii legali ai firmei vor semna contractul, autobuzele Unistil vor intra din nou pe traseele din oras. Pretul propus de transportator si acceptat de municipalitate este de 2 lei/calatorie.

Odata ce contractul va fi semnat, iar operatorul va intra pe traseu, firma va trebui sa suporte 50% din gratuitatile acordate pensionarilor cu pensii sub 700 lei (in limita a 30 de calatorii/luna), donatorilor de sange (in limita a 60 de calatorii/luna), persoanelor cu handicap (in limita a 40 de calatorii/luna), asistentilor personali (in limita a 40 de calatorii/luna) si elevilor cu domiciliul in Barlad (50% din valoarea abonamentului lunar, exceptie facand vacanta de vara). Nu in ultimul rand, va plati municipalitatii o redeventa de 10.500 lei/luna, respectiv 126.000 lei/an.

Potrivit caietului de sarcini si a documentatiei de atribuire aprobate de consilierii locali in februarie, Unistil dispune de minimum zece autobuze si sase microbuze – toate cu norme de poluare cel putin EURO 4 si toate inmatriculate.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>