class="single single-post postid-41949 single-format-standard">

Vacanţa de iarnă a elevilor se va încheia duminică 8 ianuarie

Elevii.care.vor.ocupa.primele.locuri.238n.cadrul.Olimpiadei.Na.ionale.de.Istorie.vor.fi.premia.i.cu.c.r.i..i.bani

Vacanţa de iarnă a elevilor se va încheia duminică, 8 ianuarie, potrivit unui act normativ al Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice. Luni, 9 ianuarie, ei vor reveni la cursuri, după care următoarea vacanţă după cea de iarnă este cea între semestre, în intervalul 4-12 februarie.
Pe cale de consecinţă, cursurile primului semestru al anului şcolar 2016-2017 se vor încheia pe 3 februarie. Din 13 februarie începe semestrul al II-lea, care ţine până pe 16 iunie.
Vacanţele următoare sunt programate astfel: vacanţa de primăvară – 19-30 aprilie, vacanţa de vară – 17 iunie – 10 septembrie.
De menţionat că pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie pe 26 mai, iar pentru clasa a VIII-a, pe 9 iunie.

Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>