class="single single-post postid-46543 single-format-standard">

Vasluianul Doru Hapiuc a cucerit medalia de aur la Campionatele Mondiale de Kempo din Las Vegas

campion kempo

Vasluianul Cristian Doru Hapiuc a reusit sã câstige medalia de aur la categoria 95 de kg, la Campionatele Mondiale de Kempo, desfãsurate în aceastã lunã în Statele Unite ale Americii, Las Vegas – Nevada.

Judetul Vaslui reprezintã un izvor nesecat de talente. Vasluiul se mândreste cu o nouã performantã, obtinutã de presedintele C.S “Defender” Vaslui, Cristian Doru Hapic. Prezent cu lotul national de Kempo al României la Campionatele Mondiale de Kempo, Doru Hapiuc a confirmat încã o datã cã este un nume greu în lumea sporturilor de contact. Vasluianul a cucerit medalia de aur la categoria 95 de kg, în proba de submission, dupã ce a învins adversari foarte puternici si foarte bine pregãtiti. “Tinând cont de valoarea competitorilor, campionatul a fost unul deosebit de greu. Rezultatul este rodul muncii mele de mai bine de 27 de ani. Am început practicarea artelor martiale la 10 ani si nu am renuntat, am muncit mult si asa au apãrut aceste rezultate extraordinare.

Citeste mai departe pe: www.vremeanoua.ro

Related posts:

Sursa: vrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>