class="single single-post postid-53733 single-format-standard">

Vasluieni mai mergeti si pe jos daca nu vreti sa “stati” in trafic!

thumbnail (3)

Nu este un secret ca inainte de Sarbatorile de Iarna traficul din orasele Romaniei incepe sa devina mai dens si ca masinile mai mult stau decat circula. Si ma refer la orasele de marime medie cum este Vaslui si la cele mari cum sunt: Bucuresti, Cluj sau  Timisoara etc.

Pe langa traficul intens “provocat” de Vasluienii care circula dupa cumparaturi sau vin de la servici se mai adauga alte zeci de mii de masini aflate in tranzit prin Municipiul resedinta de judet. Si pentru ca sarbatorile sunt aproape mai adaugam si alte mii de masini ale Vasluienilor ce se intorc din strainatate pentru a petrece Craciunul acasa in familie!

Asa ca va sfatuiesc sa mergeti si pe jos daca nu aveti de facut kilometri prin oras. Nu este nevoie sa te sui in masina sa cumperi o paine! Sau poate iti place sa stai in trafic. Astazi pe la ora 13 se circula bara la bara mai pe toate strazile din Vaslui, dar in special pe Stefan cel Mare  mai mult se statea decat sa se circule..

Zilele astea mai bine te descurci pe jos decat cu masina, si ajungi si mult mai repede, asta daca nu trebuie sa mergi kilometri!

traficul din centrul orasului Vaslui 19-12-2018

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>