class="single single-post postid-50810 single-format-standard">

Vasluienii care au venit la ‘Bursa locurilor de muncã’ au facut doar act de prezentã

bursa.locurilor.de.munca173.copy

Somerii în platã au venit pentru a nu-si pierde indemnizatiile de somaj, beneficiarii de venit minim garantat, pentru a nu-si pierde ajutoarele sociale, iar tinerii din scoli, in cel mai bun caz, din purã curiozitate. Un numãr de 1.355 de vasluieni au participat, vineri, la bursa locurilor de muncã organizatã de Agentia Judeteanã pentru Ocuparea Fortei de Muncã (AJOFM) Vaslui.

La bursã au participat si 312 elevi de la nouã unitãti de invãtãmant din judet si 20 persoane private de libertate ce mai au maxim sase luni panã la eliberarea din detentie. La eveniment au fost invitati si somerii care primesc indemnizatie, beneficiarii de venit minim garantat si alte persoane care sunt in cãutarea unui loc de muncã. ‘Cei de la o firmã de constructii mã cheamã de luni la muncã, insã eu vreau sã mã mai lase o perioadã si apoi sã incep lucrul’, ne-a spus un vasluian.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>