class="single single-post postid-56313 single-format-standard">

Vasluienii nu văd cu ochi buni codificarea urgențelor în ceea ce privește preluarea pacienților la UPU.

5483866-mediafax-foto-silviu-matei-e1503582395471-820x300

Vasluienii nu văd cu ochi buni codificarea urgențelor în ceea ce privește preluarea pacienților la UPU. Conform noilor reglementări introduse de Ministerul Sănătății, cazurile clasificate la codul roșu sunt preluate imediat. În rest, un pacient cu probleme de sănătate încadrate la codul galben poate aștepta și peste 10 ore pentru a fi consultată de un medic. Zilnic, la Spitalul Județean Vaslui se prezintă la UPU în jur de 180 de persoane.

Potrivit Ordinului ministrului Sănătății, urgențele au fost codificate astfel încât doar pacienții care au probleme de sănătate încadrate la codul roșu sunt preluați imediat. În rest, în funcție de situația medicală, pacienții pot aștepta mult mai mult pentru a fi consultați de un doctor.

Ana Rinder, directorul SJU Vaslui, spune că la UPU se prezintă în fiecare zi în jur de 180 de persoane, iar volumul de muncă al medicilor este mare.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>