Vasluienii s-au mobilizat și au donat atât sume de bani, în total peste 30.000 de lei, cât și aparatură sau echipamente pentru ambulantieri.

0
(0)

Urmare a apelului făcut de conducerea Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, de a fi sprijiniți în achiziționarea urgență de aparate de dezinfectare a sediilor și autospecialelor, măști, mănuși și combinezoane de protecție, zeci de vasluieni s-au mobilizat și au donat atât sume de bani, în total peste 30.000 de lei, cât și aparatură sau echipamente.

„Orice ajutor și orice sumă contează, atât pentru a asigura protecția inclusiv a pacienților, cât mai ales pentru moralul lucrătorilor noștri, care altfel vin la serviciu atunci când știu că efortul lor este cu adevărat apreciat. La rândul meu, azi (marți, 7 aprilie, n.r.) de Ziua Mondială a Sănătății, am adresat un mesaj de încurajare și de mulțumire atât colegilor din cadrul SAJ Vaslui, cât și tuturor celor care ne sunt alături, cărora le mulțumesc!”, a declarat Aurora Popa, managerul SAJ Vaslui.

Apelul ambulanțierilor nu a rămas fără răspuns, zeci de vasluieni, societăți comerciale sau oameni simpli, înțelegând să sară în ajutorul celor care au un rol atât de important în salvarea vieții sau sănătății tuturor. Astfel, au început să curgă donațiile, atât bani, în contul Asociației „Cursa vieții”, cât și echipamentele atât necesare ambulanțierilor pentru a-și desfășura în siguranță munca. Deja, sunt așteptate să sosească cele 3 atomizoare, aparate pentru dezinfectarea sediilor și autosanitarelor, și, în plus, a fost lansată comanda pentru achiziționarea a 3 culoare de dezinfectare a autospecialelor, echipamente pentru dezinfectarea exterioară cu pulverizare de sus.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!