class="single single-post postid-10169 single-format-standard">

Vasluienii vor primi bani pentru lemne

banii.pentru.lemne.de.foc

sobele a peste 18.000 de vasluieni vor fi încălzite în acest an de către stat

Reprezentanţii Agenţiei Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS)se aşteaptă însă ca numărul beneficiarilor care vor primi ajutorul pentru încălzirea cu lemne să crească în următoarea lună. Potrivit acestora,numărul întârzâiaţilor este destul de mare. Aşa se face că de la o zi la alta se modifică cifrele privind numărul de beneficiari de ajutoare financiare pentru a-şi cumpăra lemne. „Pentru lemne sunt în prezent cam 18.000de beneficiari. Bănuiesc însă că la finalul sezonului vor fi cel puţin 23.000 de beneficiari. Aceste modificări apar pe fondul întârzâierilor depunerii dosarelor. Mulţi vin şi depun actele după termenul limită”, ne-a declarat Haralambie Voicu, director AJPS Vaslui.

Oamenii încă îşi mai depun dosarul pentru încălzire conştienţi că vor pierde o lună de la plată, dar disperaţi că se apropie gerurile şi nu au bani să îşi cumpere lemne. „Euam întârzâiat cu dosarul că nu ştiam exact ce acte îmi trebuie. Nu mai iau acum bani pe noiembrie aşa mi-a spus directorul, darmăcar pentru celelate luni. O căruţă de leme costă şi 600 de lei şi dacă nu ai nici un sprijin de nicăieri îngheţi în case. Acum că e vremea mai blândă mai băgăm pe foc vreascuri, dar când o să vină viscolul nu mai avem cum să ne descurăm”, ne-a spus un vasluian.

Dintre localităţile din mediul urban, oraşul Negreşti se afla pe primul loc în ceea ce priveşte numărul de persoane care vor primi sprijin financiar să îşi achiziţioneze lemne.

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: evenimentul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>