class="single single-post postid-43046 single-format-standard">

Vasluienii vor parc in zona Garii

vreme136784635714119970951442326-1445267825

Un grup de mãmici si bunici din orasul Vaslui ne-a semnalat, printr-o scrisoare venitã pe adresa redactiei, lipsa spatiilor de recreere din zona Gãrii. Nu au unde sã îsi plimbe copiii, iar drumul pânã în Copou cu un copil mic poate fi o adevãratã corvoadã. Ceea ce îsi doresc acestea este construirea unui loc de joacã pentru copii. Vor sã initieze o campanie de strângere de fonduri cu care sã-l realizeze si solicitã totodatã sprijinul autoritãtilor locale.

În scrisoare, una dintre mãmici povesteste cât de greu îi este sã ajungã cu copilul într-un parc special amenajat pentru cei mici.

“Mã ia groaza numai când mã gândesc la distanta din Garã pânã în Copou. Aici nu e niciun parc, nu e niciun loc unde sã stai la o umbrã cu un copil. Leagãnele care existã între blocuri sunt dezafectate, iar spatiile de recreere din curtea scolilor sunt închise cu lacãtul în timpul vacantei de varã”, a explicat una dintre mãmici.

Citeste mai departe pe: www.vremeanoua.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>