class="single single-post postid-45969 single-format-standard">

Vasluiul are a treia viteză de internet din regiunea Moldova, după județele Bacău și Galați, și a 18-a din România

statistica internet vaslui

Conform unui raport al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM). În județul nostru, viteza de download de pe internet este de 43,47 Mbps. La București, liderul național, viteza este de 69,17 Mbps.
Datele prezentate de ANCOM arată că viteza medie de download pentru conexiunile de internet fix la nivel național a variat anul trecut de la 28,33 Mbps (județul Maramureș) la 69,16 Mbps (în București).
Statisticile pentru internet fix și mobil au fost generate de Netograf.ro, pe baza unui număr de peste 170.000 de teste efectuate de utilizatori, dintre care aproximativ 135.000 au fost validate și utilizate în procesul de generare a statisticilor oficiale. Aplicația testează calitatea conexiunii între echipamentul terminal al utilizatorului final și un server de test amplasat într-un nod de tip internet interexchange.

foto:netograf.ro

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>