class="single single-post postid-53489 single-format-standard">

Vasluiul nu are patinoar, pentru ca nici-o firma nu accepta ca accesul pe gheata sa fie gratuit între orele 10 și 18

patinoar-1-e1514571595939

Patinoarul pe timpul sezonului rece va rămâne doar un vis pentru iubitorii de sportul pe patine din Vaslui. Și asta după ce autoritățile locale din municipiu nu au găsit nici până acum o firmă care să agreeze condițiile impuse printr-o hotărâre de Consiliul Local. Concret, societatea care ar fi urmat să închirieze terenul de tenis din Parcul Copou trebuia să plătească doar 1.200 de lei pe lună, mai precis doi lei pe metrul pătrat.

Singura firmă care s-a prezentat în urma prezentării condițiilor nu a acceptat ideea ca între orele 10 și 18 să aibă acces gratuit cei cu propriile patine.

Vasluienii s-au invatat sa aibe acces gratuit la patinoar, ceea ce nu este un lucru bun pentru afacerea unei firme de genul. Cum in toate orasele accesul pe gheata se plateste de ce la Vaslui sa fie gratuit? sunt saraci Vasluienii si nu au bani pentru patinoar? FALS!   Daca se poate asa de ce nu!!

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>