class="single single-post postid-46117 single-format-standard">

Vasluiul se pregãteste sã gãzduiascã una dintre cele mai mari gale de Kickboxing si MMA din tarã

mma

Municipiul Vaslui se pregãteste sã gãzduiascã una dintre cele mai mari gale de Kickboxing si MMA din tarã. 22 de sportivi din tãri precum Ucraina, Republica Moldova, Polonia si România vor veni, pe 11 august, în Sala Sporturilor din localitate, pentru a se lupta pentru centurile puse în joc. Unul dintre cele mai importante meciuri ale galei va fi cel al lui Florin Voduti, care îsi va apãra titlul de campion câstigat la turneul piramidal din Giulesti, de la sfârsitul lunii iunie. Si Lascãr Cornelius ar vrea sã se batã însã nu are cu cine. Nici un luptãtor nu vrea, deocamdatã, sã urce în ring cu Bestia Moldovei. Competitia va avea si invitati speciali. Cunoscutii luptãtori Cãtãlin Morosanu, Sebastian Ciobanu si Sebastian Cozmâncã si-au confirmat prezenta în gala de la Vaslui.

Vasluiul va gãzdui, pe 11 august, una dintre cele mai importante gale de Kickboxing si MMA din tarã, în cadrul cãreia vor urca în ring invitati de renume din sporturile de contact: Cãtãlin Morosanu, Sebastian Ciobanu sau Sebastian Cozmâncã. Potrivit organizatorilor, gala va avea cel putin 12 meciuri.

Citeste mai departe pe: www.vremeanoua.ro

Related posts:

Sursa: vremeanoua.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>