class="single single-post postid-27761 single-format-standard">

Vasluiul va avea Centru Cultural

casa.armatei.vaslui.610x250

De ceva vreme se lucrează în ritm susţinut la transformarea fostei Case a Armatei în Centrul Cultural Vaslui. Conducerea Consiliului Judeţean (CJ), care a reuşit să găsească finanţarea necesară, dă asigurări că într-un an de zile investiţia va fi finalizată.
Trebuie să recunoaştem că este mai mult decât necesar un astfel de centru, în condiţiile în care Casa de Cultură „Constantin Tănase” nu oferă condiţii decente desfăşurării unor activităţi artistice. Nu este încălzită, iar atunci când plouă afară, plouă şi înăuntru.
„La viitorul Centru Cultural Vaslui e bine, în sensul că firma care a câştigat licitaţia s-a apucat de treabă. Atât cât va ţine vremea bună, poate până la sărbători, se va lucra. Într-un an, Vasluiul o să aibă un centru cultural de excepţie, cu tot ce e necesar, săli de spectacole, de expoziţie. Casa de Cultură nu e bună, spectatorii îngheaţă cu paltonul pe ei, ca să nu mai vorbim de actori. Era necesar şi am găsit sursele necesare”, a declarat Corneliu Bichineţ, vicepreşedinte al CJ Vaslui.
Casa Armatei a adăpostit o vreme Poliţia Locală. De mai bine de 20 de ani, la acest imobil nu s-a mai făcut niciun fel de investiţie, iar transformarea lui în centru cultural poate reprezenta salvarea de la degradare ireversibilă.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>