class="single single-post postid-45054 single-format-standard">

Vasluiul va avea o vară călduroasă, cu temperaturi peste medie și cu ploi puține

CANICULA-FOTO-ZIARULRING.RO_

Iunie

Temperaturile medii lunare se vor situ­a, în general, în zona superioară a normelor multianuale – 22 de grade Celsius. Maximele diurne vor atinge, încă de la început, circa 27 de grade, în timp ce precipitațiile vor fi sub nivelul normal.
Pe cer vor fi adeseori și câțiva nori, deci nu vor fi perioade de calm absolut, dar cu soare dogoritor. Vom avea și zile înnorate bine de tot, iar câteva cu averse și furtuni.
Noaptea se poate răcori chiar până la 13 grade Celsius.

Iulie

Se estimează o temperatură medie lunară a aerului mai ridicată decât norma climatologică – 22 de grade Celsius. Mai exact, temperaturile diurne vor avea o medie de 27 de grade, iar cele nocturne, 16 gra­de.
Cam două săptămâni vor fi cu cer absolut senin și cu temperaturi de peste 30 de grade. Vor fi și 7-10 zile cu evenimente meteo: averse de ploaie și descărcări electrice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare, însă nu se anunță secetă persistentă.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>