class="single single-post postid-48433 single-format-standard">

Vechiul magazin Dedeman din Vaslui va fi inlocuit de un altul mult mai mare

thumbnail (2)

Dedeman zilele astea construieste un magazin mai mare in Vaslui, un magazin ce ar trebui sa indeplineasca toate cerintele si conditiile necesare pentru un magazin de uz general cum este Dedeman!  Terenul alocat construirii noului magazin se afla in spatele vechiului Dedeman, si imediat dupa finalizarea constructiei vechiul magazin va fi demolat si spatiul va fi transformat in parcare de masini pentru magazinul nou.

Sa speram ca noul magazin Dedeman din Vaslui va fi la fel de mare precum cel din Iasi, si sa nu mai fii nevoit sa comanzi un produs din alta parte pentru ca magazinul nu are acel produs pe stoc, din cauza spatiului mic multe produse nu erau in magazin.

Detalii legate de finalizare constructiei si de dimensiunea magazinului nu le detin inca.. Dar dupa cum se lucreaza  cred ca va fi gata in primavara!

Related posts:

  1. Grigore spune:

    De pe 07.05 se inchide definitiv pentru demolare, urmeaza sa deschida in locatie noua undeva la sfarsitul lui iunie 2018,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>