Veste buna! Astăzi începe lucrul la tronsonul 3 al drumului strategic Bârlad-Laza-Codăești

5
(1)

Astăzi, la ora 11.00, în cadrul unei întâlniri care va fi organizată în localitatea Codăești, va fi predat constructorului amplasamentul lotului 3 din drumul strategic. Practic, Consiliul Județean Vaslui va emite ordinul de începere a lucrului, iar constructorul va demara execuția. La această dată, pe primele două tronsoane ale drumului strategic au fost asfaltate unele porțiuni de drum.

”Am avut o serie de discuții cu firma de construcții care a câștigat licitația, cu privire la tronsonul 3 al drumului strategic. Vom emite ordinul de începere a lucrului și de mâine (astăzi n.r.) va debuta execuția lotului 3”, a spus Ciprian Trifan.

Reamintim că, la finalul lunii februarie 2020, conducerea județului a lansat un avertisment grupului de firme care urmează să execute tronsonul 3 al drumului strategic că, dacă nu va recupera întârzierile, contractul de execuție va fi reziliat. Singura cerință a autorităților jduețene a fost ca lucrările se fie realizate la timp și de calitate, pentru ca fondurile europene alocate obiectivului să fie absorbite în totalitate.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro foto:youtube.com

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!