class="single single-post postid-53976 single-format-standard">

Vezi cum arăta Andra când n-avea bani de haine dar avea voce!

a1

Spre deosebire de alţi artişti din generaţia ei, Andra nu a avut una ci două chei ale succesului. Pe de o parte vocea, inconfundabilă şi inegalabilă. Pe de altă parte faptul că, tânără şi săracă fiind, viitoarea doamnă Măruţă nu prea avea bani de haine întotdeauna şi atunci se pornea pe la evenimente în dezabieuri.

Curajoasă şi dezinhibată, cântăreaţa nu s-a ascuns niciodată pe după vişin când a venit vorba de pozele sale din tinereţe: ”Este ca şi cum mi-ar fi ruşine de ceea ce am făcut. Ăştia am fost, nu trebuie să ne fie ruşine cu ce am trăit.

Alăturat, câteva dintre posturile cu care artista îşi rupea publicul pe genunchi, mai ceva ca Trăistariu când îşi îndesa şosetele în chiloţi.

Citeste mai departe pe: www.comedymall.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>