class="single single-post postid-10426 single-format-standard">

Viceprimar dintr-o localitate din Vaslui, acuzat că dadea de băut alegătorilor

000000000aaatui

Incidentele se ţin lanţ în judeţul Vaslui. Nereguli au fost constatate la secţia de votare din localitatea Pogăneşti, comuna Stănileşti, acolo unde viceprimarul este acuzat că le dădea de băut alegătorilor chiar în faţa secţiei de votare.

Viceprimarul Costică Tofan este membru al Partidului Democrat Liberal, iar pe numele lui a fost făcută o plângere penală către Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi de către reprezentanţii Uniunii Social Liberale.

De asemenea, şi la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Vaslui a ajuns o sesizare în acest sens.

„Am luat la cunoştinţă despre acest incident şi am decis ca mâine să trimitem sesizarea către Parchet, deoarece nu este de competenţa noastră să soluţionăm acest caz“, ne-a declarat Adrian Chiriac, preşedintele BEJ Vaslui.

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>