class="single single-post postid-6717 single-format-standard">

Noul iPhone 5 va fi mai mare și mai subțire decât iPhone 4

iphone-5-concept-1

Toate semnele indică spre un iPhone 5 mai mare și mai subțire decât precedenta generație. Un videoclip publicat vineri pe iPhon5Parts.net compară ecranul unui iPhone 4 cu ceea ce se presupune a fi ecranul noii generații de telefoane de la Apple.

Obținut din „surse de încredere“, spun autorii, primul lucru  care se observă în acest videoclip este că ecranul iPhone 5 este mai înalt decât cel al versiunii iPhone 4S. Ecranul noului iPhone măsoară 10,3 cm, comparativ cu 9,2 cm cât are cel al iPhone 4S.

Noul ecran abandonează și actualul format de imagine al iPhone, trecând de la 4:3 la 16:9. Pe lângă faptul că este mai mare, ecranul este și cu 10% mai subțire decât cel al iPhone 4S, potrivit acestui video, dar va fi capabil să reziste la zgârieturi.

În linie cu zvonurile apărute până acum, camera foto din față va fi repoziționată în dreapta difuzorului. Totodată, butonul de „Acasă“ al telefonului este puțin mai mic. Noul iPhone 5 se pare că va fi anunțat la un eveniment Apple din 12 septembrie, potrivit celor mai noi zvonuri. Aceleași surse spun că telefonul va fi pus pe piață o săptămână mai târziu, adică în 21 septembrie.iPhone 4S a fost lansat în 4 octombrie 2011, ceea ce face zvonurile destul de probabile. Pe lângă schimbările de exterior, iPhone 5 se așteaptă să conținuă și modificări de componente, precum un procesor mai rapid și conectică LTE.

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>