class="single single-post postid-54370 single-format-standard">

Viorica Dancila nu concepe viata la curte fara batatura plina de oratanii

viorica-la-gaini

Dupa modelul britanic, unde toti prim-ministrii locuiesc in celebra casa de pe Downing Street 10, Londra, si pentru premierul nostru se pregateste o vila de protocol in Cartierul Primaverii.

La auzul vestii ca va trai in Primaverii, Viorica, ca orice femeie trecuta de 55 de ani, cu dureri de oase, s-a bucurat enorm, fiind convinsa ca PSD-ul i-a aranjat un trai fara anotimpuri friguroase.

Obisnuita cu viata de la bloc, din Videle, la prima vizita in viitoarea resedinta, tot dupa modelul premierilor britanici care adopta o pisica, Vasilica a achizitionat un caine, 10 gaini, 15 gaste si un porc.  Dupa ce a dat un tur de ograda, a ordonat muncitorilor sa-i sape un razor pentru ceapa, unul de usturoi si doua de stevie, iar in lateralul casei sa-i intinda 5-6 sarme pe care o sa puna rufele la uscat.

Citeste mai de parte pe: www.comedymall.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>