class="single single-post postid-14080 single-format-standard">

VREMEA la începutul săptămânii. Ce temperaturi vor fi luni şi marţi, în ţară şi în Capitală

1171871

Luni, vremea se va răci accentuat în regiunile intracarpatice, unde temperaturile maxime se vor situa între 4 şi 14 grade, dar în cele extracarpatice se va menţine vremea caldă, cu maxime termice între 14 şi 22 de grade, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Cerul va fi temporar noros şi, mai ales în cursul zilei, va ploua slab, local în vestul, centrul şi nordul ţării şi pe arii restrânse în rest. În zona înaltă a Carpaţilor Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări izolate, mai ales la munte. Temperaturile minime se vor situa între -2 grade în depresiuni şi în nordul exterm al ţării, unde vor fi condiţii de brumă, şi 9 grade pe litoral. Noaptea în sud-estul şi sudul extrem al ţării, izolat, va fi ceaţă.

LA BUCUREŞTI

Vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişniut în această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 4…5 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

MARŢI

Vremea se va încălzi din nou în regiunile intracarpatice, devenind caldă pentru această dată în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi maxime cuprinse între 10 grade în nordul Moldovei şi 22 în Lunca Dunării. Cerul va fi temporar noros, iar după-amiaza şi noaptea, pe arii relativ extinse în jumătatea de vest a ţării, vor fi ploi, mai ales averse, posibil însoţite de descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor depăşi izolat 15…20 l/mp. În restul teritoriului local va ploua slab, mai ales în a doua parte a nopţii. Vântul va avea intensificări temporare în special în sudul şi centrul teritoriului, precum şi la munte. Temperaturile minime se vor situa între 3 şi 10 grade. Dimineaţa izolat vor fi condiţii de ceaţă.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

 

Related posts:

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>