class="single single-post postid-13833 single-format-standard">

VREMEA până în luna iunie. Ce temperaturi vor fi şi cât va ploua în fiecare regiune a ţării

prognoza.meteo.craciun.cu.maxime.de.16.grade.vezi.prognoza.pe.trei.zile.28503.1

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a temperaturilor medii lunare şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul aprilie-iunie în România. Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia şi au un grad de realizare de aproximativ 60%.

Social
Cinci drumuri naţionale din Moldova, închise din cauza vremii nefavorabile 21:56
Drumuri blocate în nordul Molddovei din cauza zăpezii şi viscolului 21:49
Vanghelie propune organizarea în Bucureşti a unui miting de solidaritate cu eleva din Covasna 21:06
Membrii celei mai mari reţele de trafic de etnobotanice din Sibiu, condamnaţi la închisoare 20:11
O fată de 12 ani a murit după ce a fost lovită de un tren personal 19:26

VREMEA până în luna iunie. Ce temperaturi vor fi şi cât va ploua în fiecare regiune a ţării (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Este estimată distribuţia temperaturilor medii lunare, precum şi distribuţia cantităţilor lunare de precipitaţii, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

APRILIE

TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ

Regimul termic mediu lunar al aerului se va situa în general în limite apropiate de normele climatologice în sud-estul, sudul şi vestul ţării, iar în restul teritoriului valorile termice vor fi sub mediile multianuale.

PRECIPITAŢII LUNARE

Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi în general apropiate de normele climatologice în estul, sud-estul şi sudul ţării, iar în restul teritoriului vor fi posibile valori peste mediile multianuale.

MAI

TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ

Temperaturile medii lunare ale aerului vor prezenta valori sub normele climatologice în majoritatea regiunilor, exceptând sudul şi sud-estul ţării unde local valorile termice pot fi apropiate de mediile lunare.

PRECIPITAŢII LUNARE

Cantităţile de precipitaţii pot înregistra valori peste mediile multianuale în majoritatea zonelor, iar local în sud-estul, sudul şi vestul ţării precipitaţiile lunare vor fi în limite apropiate de normele climatologice.

IUNIE

TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ

Temperaturile medii lunare ale aerului se vor situa în general în limite apropiate de mediile climatologice în cea mai mare parte a regiunilor ţării.

PRECIPITAŢII LUNARE

Cantităţile lunare de precipitaţii se pot situa sub normele climatologice în estul, sud-estul, sudul şi vestul ţării, iar în restul teritoriului acestea pot înregistra în general valori apropiate de mediile lunare.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

 

Related posts:

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>