class="single single-post postid-53336 single-format-standard">

Vremea se va răci accentuat în următoarele zile și ne putem aștepta la temperaturi de -16 grade

Cold Weather Thermometer

Prognoza meteo 26 noiembrie-2 decembrie. Ger și viscol extrem. Prognoza meteo 26 noiembrie-2 decembrie. Vremea va avea episoade de ger, ninsori abundente și viscol. Meteorologii anunță temperaturi minime de – 14, – 15 grade Celsius.

Vremea se anunță extrem de capricioasă. Atmosfera intră într-un proces de răcire în toată țara. Sunt așteptate temperaturi minime și ninsori în București, dar și la munte. Valorile termice se vor situa sub cele normale în toate regiunile, cu o abatere negativă mai prununțată în partea de est a țării.

Temperatura aerului va avea valori mai coborâte decât cele climatologice pentru această perioadă, abatere negativă ce va fi mai pronunțată în regiunile extracarpatice.  Regimul pluvimetric se va situa în jurul celui normal specific perioadei, în cea mai mare parte a țării.

Citeste mai departe pe: www.antena3.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>