class="single single-post postid-27853 single-format-standard">

Zeci de agenţi economici sancţionaţi

carne.pui2

Inspectorii fiscali vasluieni au reuşit să suplimenteze bugetul de stat cu 7,7 milioane de lei. Banii provin din sancţiunile aplicate agenţilor economici în urma controalelor efectuate în ultima lună.
Sumele suplimentare de plată stabilite reprezintă diferenţe de TVA şi accesorii – 4,4 milioane de lei şi diferenţe de impozit pe profit inclusiv accesorii – 3,3 milioane de lei. Acţiunile de inspecţie fiscală au vizat combaterea fraudelor privind TVA aferentă operaţiunilor intracomunitare, realitatea şi legalitatea sumelor negative din deconturile de TVA cu opţiune de rambursare, precum şi modul de calculare, evidenţiere şi virare, în cuantumurile şi la termenele legale, a obligaţiilor faţă de bugetul consolidat al statului.
Inspectorii au mai realizat controale privind obligativitatea operatorilor economici de a se dota şi utiliza casele de marcat fiscale, dar şi verificări inopinate privind disciplina financiar-contabilă şi descoperirea faptelor de evaziune.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>