Ziaristii Barladeni au tras cu armele in poligon

0
(0)

Una din activitatile organizate in avans de conducerea Garnizoanei Barlad pentru a marca Ziua Armatei Romaniei, sarbatorita pe 25 octombrie, s-a derulat ieri, 22 octombrie, in poligonul de tragere situat in imediata vecinatate a sediului Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Vaslui. Vorbim despre o noua editie a intrecerii „Cupa presei la TIR”, la care au fost invitati sa ia parte jurnalistii/jurnalistele de la televiziuni, posturi de radio si ziare din Barlad, dar si din Tecuci.

cupa presei la tir

Dupa ce li s-a facut instructajul si li s-a pus la dispozitie regulamentul, mai ales ca unii dintre ziaristi nu au mai tinut vreodata o arma in mana, s-a trecut efectiv la „impuscaturi”. La start s-au aliniat ziaristi si reporteri, grupati pe serii (feminin si masculin).

Concursul a constat in mai multe probe, jurnalistii trebuind sa nimereasca tinte fixe (panouri cu dimensiunea de 0,75 m x 0,75 m) si tinte mobile, amplasate la o distanta de 100 m, iar „soldatii” de ocazie au tras din picioare, la adapostul transeelor. 

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!