Livrare gratuita

Transport la nivel mondial

Calitate de Top

Cadouri

Suport 24/7

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb

Ciocan de lipit Pistol Electric Kit Digital Sudare Sârmă de Lipire Sfat Stația Set 80W

Ciocan de lipit Pistol Electric Kit Digital Sudare Sârmă de Lipire Sfat Stația Set 80W

Instrumente

  66.87lei 111.45lei
  • (2)

SKU: v10214

Etichete: xr caz telefon din piele.

Caietul de sarcini:

 • Nume De Brand: OLOEY
 • Intrare Voltagle: 110V/220V
 • Origine: NC(de Origine)
 • Este Dispozitiv Inteligent: No
 • Putere De Ieșire: 80W
 • Certificare: CE, FCC, ROHS
 • Numărul De Model: S6-3

Suntem de Lipit din fabrica,bine ai venit achizițiile în vrac!

Notă Plug SUA este de 110V UE/marea BRITANIE/AU priza de 220V este de

Descriere

【Mare Putere de Încălzire de Bază】80W fier de lipit se încălzește rapid cu un Interioara-incalzit ceramic tehnologie, stabilitate la temperaturi ridicate, poate proteja sudura obiecte. 【LCD Digital Electronic de Lipit】ciocan de lipit cu LCD de înaltă definiție ecran care indică temperatura statut mai clar.Cu butonul de temperatură pe suport electronic pistol de lipit, puteți regla temperatura de 200 ° c - 450℃ 【Brevet exclusiv de Design】Cele patru orificii de ventilare pe lipire sfat și patru orificii de ventilare pe teava oferi o mai bună disipare a căldurii decât altele.Consumul de energie mai mic decât obișnuiți, ciocan de lipit, care este mult mai eficientă Energetic și protecția mediului. 【Durabil în Utilizare】Superioare profesionale de Lipit unelte de fier are 5 mai multe sfaturi de înlocuire care sunt oxidare rezistent și nu va rugini cu ușurință în timp ce cufundarea în apă. 【Utilizate pe scară largă】lipit unelte de fier sunt alegere bună pentru sudare circuit,DIY Acasă pasionati,reparații aparat,bijuterii de sudare.Este ușor pentru a fi utilizate indiferent de electronist amator sau incepator studiu inginerie electronică.

1:80W fier de lipit se încălzește rapid cu un Interioara-incalzit ceramic tehnologie, stabilitate la temperaturi ridicate, poate proteja sudura obiecte. 2:ciocan de lipit cu LCD de înaltă definiție ecran care indică temperatura statut mai clar. 3:kit de lipit vine cu putere butonul de comutare și reglare a temperaturii buton, astfel încât să poată fi liber și rapid pentru a porni/opri sau regla temperatura de care ai nevoie. 4:a Făcut din Japonia precizie tehnologie de imprimare și kit de lipire pot fi sinterizate la temperaturi ridicate și să păstreze o lungă perioadă de timp de utilizare. 5:Dacă doriți să învățați cum să lipire, acest ciocan de lipit starter kit este perfect pentru dvs. nevoie.Este foarte convenabil și compact. 6:Non-alunecare de cauciuc moale maner pentru confort maxim și în condiții de siguranță de lipit.

LCD Display: LCD de Înaltă definiție ecran, temperatura statut mai clar.Actualizat ON/OFF: buton de On/Off și de lucru indicator de lumina, pot fi în mod liber și ușor de a deschide,închide și opera.De mare Putere(80W) mai Rapid de Incalzire: importate 80W mare putere de încălzire de bază, care oferă un nivel superior de conductivitate termică și pot fi ușor încălzit până la temperatura de operare.

Acest kit de lipit nu este serios de lucru profesionale, destinate bază reparații acasă sau scântei interes în copil-adolescent cu electronice, și este în valoare de fiecare penny cu al naibii de bună calitate.Cum să lipire: 1).Determina temperatura potrivită pentru proiectul dumneavoastră.Care temperatura de utilizare depinde de materialele pe care le sunt alături și la fel de lipire pe care îl utilizați. 2).Odată ce fierul este încălzit la temperatura corespunzătoare, ridica fier de mâner într-o mână și țineți-o bucată de lipire în altă parte.Țineți fierul de călcat fierbinte la locul unde cele două componente metalice se vor întâlni timp de aproximativ o secundă ca să le încălzească.Vrei pentru încălzirea pieselor metalice, nu de lipire în sine. 3).Atingeți lipire pentru a încălzit componente.Ca aliajul de lipit se topește, se va curge în golurile care are nevoie pentru a umple.Continua să se hrănească în aliajul de lipit până când o cantitate suficientă este topit.În timp ce aveți nevoie de suficient pentru a forma o conexiune solida, nu vrei să ai prea mult de lipire, fie. 4).Permite lipire la rece pe cont propriu, fără nici o acțiune. 5).Verificați comun de lipit de calitate.O conexiune bună va apărea netedă, uniformă și strălucitoare.Asigurați-vă că nu orice problematică golurile dintre componente sau globuri de lipire în exces.

Sfaturi Cald

1.Vă rugăm să fiți foarte atent atunci când utilizați instrumente, și ar fi bine să păstrați-l undeva unde copiii nu pot ajunge. 2.Vă rugăm să treceți la 392 ° c model, atunci când nu utilizați creionul de fier.Și te rog nu ține lipit de lucru în condiții de temperatură ridicată. 3.Atunci când sudura, nu folosiți prea multă presiune.Atâta timp cât vârful de fier pe deplin contactați lipire comun, de căldură pot fi transferate. 4.Pentru a evita oxidarea, vă rugăm să curățați lipit și "tin" toate fețele de sfat cu un strat de lipire după utilizarea.Dacă nu există oxid negru de fier sfat, vă rugăm să-l curățați cu un burete UMED în primul rând.Acest începător prietenos fier ar trebui să fie în fiecare casă este instrument de bază cutie, mai ales atunci când aveți diverse jucării pentru copii!

Pachetul Inclus

1 x Display LCD Regla Temperatura de Lipit 5 x ciocan de Lipit Sfaturi 1 x Y-stil Oțel Inoxidabil Sta Lipit 1 x Sârmă de Lipire 1 x Burete Galben Pad

Pro Fliper

  4
2021-04-25

Product design, 220V plug line did know the 110V plug is Fits Bolt is made. 110V outlet 110V according the the use Tested By saw one end has a larger size

L Felipemaia

  5
2021-04-28

Nice little welder. Goes up to 450 celsius. Display is clear and there is a extra on/off button on the device-very handy. But of course, not for professionals, only for hobby user.

Ați putea dori, de asemenea