Livrare gratuita

Transport la nivel mondial

Calitate de Top

Cadouri

Suport 24/7

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb

De nucă de cocos & Hibiscus Parfum Cos Cadou Spa, Baie de Acasă și Corp Set Cadou cu Ulei de Masaj, spuma de Baie, Sare de Baie

De nucă de cocos & Hibiscus Parfum Cos Cadou Spa, Baie de Acasă și Corp Set Cadou cu Ulei de Masaj, spuma de Baie, Sare de Baie

priza

    103.42lei 117.51lei
    • (0)

SKU: v10490

Etichete: playboy de sus, ulei de macese, set pentru femei, măsline pompa de pulverizare, hot spa, pânză set, coajă de nucă de cocos, cadă cu hidromasaj, castron nuca de cocos, sare de baie.

Caietul de sarcini:

  • Parfum: De Nucă De Cocos Și Habisman
  • Cantitatea: 10buc
  • Numărul De Model: BFF-BP-05
  • Origine: NC(de Origine)
  • Brand: BffLove
  • Tip De Element: Set

Caracteristici Principale:

1. Spa-ul nostru set cadou promovează auto-îngrijire, cu un sortiment minunat de produse.Kit Spa include Gel de Duș, spumă de baie, Gel de Dus, Lotiune de Corp, Crema de maini, Sare de Baie, Ulei de Masaj, Baie de Minge, Floare de Hârtie Săpun, Picior Pumices Piatră și Spa Tote Sac.

2. Restaurare Piele Neteda si Matasoasa - naturale piatra ponce care ajută la exfoliere hard pielea de pe picioare, mâini și coate, elimina petele si calusuri și va lăsa pielea cu un aspect proaspăt și tineresc.Salut frumos, neted și mătăsos picioarele și corpul tău.

3. Multi-utilizare Spa Tote Bag: Noastre multi-utilizarea spa tote sac este nu numai intr-un elegant si durabil, dar este soluția perfectă pentru a organiza toate produsele de baie dacă doriți să păstrați-le în propria casă & călătoresc, la plaja, sau doar o zi.Perfect pentru on-the-go.

Lista De Pachete:

8.4 oz /250ml Baie cu Bule

8.4 oz /250ml Gel de Duș

6.1 oz /180 ml Lotiune de Corp

6.1 oz /180 ml Crema de maini

7.0 oz /200g Sare de Baie

1.0 oz /30 ml Ulei de Masaj

6* Flori De Hârtie Săpun

Piciorul Pumices Piatra

SPA Caddy Sac

Baie Mingea

Ați putea dori, de asemenea