Livrare gratuita

Transport la nivel mondial

Calitate de Top

Cadouri

Suport 24/7

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb

Motor Stirling Model de Generator Electric cu Motor Termic Motoare de Jucărie Diy Jucărie Fizica Aburi Putere Jucărie pentru Copii, Cadouri Adulti

Motor Stirling Model de Generator Electric cu Motor Termic Motoare de Jucărie Diy Jucărie Fizica Aburi Putere Jucărie pentru Copii, Cadouri Adulti

Instrumente

    119.77lei 184.26lei
    • (0)

SKU: v10496

Etichete: motor stirling de oțel, 3d metal model, bmw cilindri, motor stirling metal motor, generator stirling, stirling motor cu aprindere, micro motor, stirling motor cu aburi, motor cu ardere model, f1 model.

Caietul de sarcini:

  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Combinație
  • Numărul De Model: Umidificator

Motoare Stirling sunt unice motoare termice din cauza lor teoretice eficiența este aproape egală cu cea teoretică maximă eficiență,Numit ciclul Carnot eficiență.

Acesta este un motor cu ardere externă, în care combustibilul este ars în mod continuu,iar pistonul este deplasat de expansiune de aer (sau heliu sau hidrogen) ca un mediu,și extinderea de gaz este răcit în camera rece,și ciclul se repetă.Doar o mică lampă de alcool,puteți face o rotație rapidă și mare putere.

Ca motor cu ardere externă, pentru a evita tradiționale motor cu ardere internă de explozie pentru a face locul de muncă,în scopul de a obține o eficiență ridicată,zgomot redus,poluare si costuri mici de operare.

Aerodinamica sunt bogate în cunoștințe de fizică,un singur cilindru de motor cu ardere.Motorul principiu este intuitiv,jucarii educative,didactice experimentale, echipamente de eficient poate cultiva interesul copiilor în procesul de învățare poate fi, de asemenea, folosit pentru predarea la clasă,mai intuitiv și ușor de înțeles.

Modelul de motor pe poziția orizontală de mana volanta pentru a vedea dacă netedă,dacă există un sentiment puternic de astringent,verifica tija de conexiune este normal,dacă cilindrul de ulei și praf,și dacă este așa,vă rugăm să folosiți hârtie igienică pentru a șterge Nu buna.Comutare volanta simt o presiune în corpul cilindrului este un fenomen normal,cilindrul este sigilat.

Caietul de sarcini:

Culoare:Auriu

Material:metal

Conținutul Pachetului:

1 * model de Motor

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Ați putea dori, de asemenea