Livrare gratuita

Transport la nivel mondial

Calitate de Top

Cadouri

Suport 24/7

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb

Depozitare frigider instrumente Stretchable Frigider Organizator Sertar Proaspete-menținerea sac de depozitare rack Fermoar Depozitare Unelte

Depozitare frigider instrumente Stretchable Frigider Organizator Sertar Proaspete-menținerea sac de depozitare rack Fermoar Depozitare Unelte

Bucătărie Depozitare & Organizare

    35.71lei
    • (0)

SKU: v10662

Etichete: congelator organizator rafturi, hang rack, transparent organizator congelator, congelator alimente organizator, clemă sac, reglabil suport sac, sac de mână rack, congelator silicon organizator, plastic congelator organizator, geanta suport de plastic.

Caietul de sarcini:

  • Model: BX1395
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic

Caracteristică

La raft de depozitare se face prin material PP, BPA gratuit, seif pentru depozitare alimente, cadru puternic și frumos portante de performanță, pot ține mâncarea sac ferm.Perfect pentru organizarea de legume, carne, brânzeturi, gustări și alte produse alimentare în frigider, economisind foarte mult spațiu, maximizarea spațiu de stocare în cămară.

Magazin organizatorul are 10 sloturi pentru deținerea asortate sfert, pungi de depozitare, cum ar fi fermoar-tip proaspete-menținerea sac pentru frigider, poate rezista până la 8,8 kg.

Instalare rapidă, mai întâi se blochează cele două tije telescopice reglabile la spate raft de sticla farfurie, apoi se blochează față de cadrul fix pe placa de sticlă din față, și în cele din urmă pune în sertarul de depozitare în șina de ghidare de cadrul fix, se potrivește cele mai multe dimensiune standard frigider rafturi, vă rog măsuri raft dimensiune corespunzătoare pentru montarea.

Ușor pentru a vedea și de acces, puteți avea un clar-vedere de resturi de mâncare și gustări stocate înainte.Buna alunecare de design piesa, glisați extensia urmări, puteți obține alimente pe care doriți cu ușurință.

Funcționează bine pentru dulapuri, oficii, garaje și așa mai departe, perfect pentru organizarea de alimente în frigider, stocarea obiecte mici, în dulapuri, și stocarea nuci, bolțuri și șuruburi în garaj.

Ambalare inculd

1 * Raft De Depozitare

Ați putea dori, de asemenea