Livrare gratuita

Transport la nivel mondial

Calitate de Top

Cadouri

Suport 24/7

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb

Ziua tatălui Cadou Unic de Artă din Metal Copac Decor de Perete Tăiat Ferăstrău de Mână de Metal Art Arta de Perete Decor de Mână Tăiat Ferăstrău de Mână Pentru Om Dropshipping

Ziua tatălui Cadou Unic de Artă din Metal Copac Decor de Perete Tăiat Ferăstrău de Mână de Metal Art Arta de Perete Decor de Mână Tăiat Ferăstrău de Mână Pentru Om Dropshipping

Decor Acasă

    21.16lei 39.19lei
    • (1)

SKU: v10994

Etichete: decor copac, joc retro, decor retro, alpinist perete, argint perete, sfesnice, mână din lemn, nechlace lemn bărbați, tin perete, sfesnice, de lemn din trunchiuri de copac, fals iarba moss.

Caietul de sarcini:

  • Stil: Retro și Nostalgic/Mobilier Vechi
  • Origine: NC(de Origine)
  • Pentru: Cadou de Ziua tatălui
  • Material: Lemn
  • Suport: Dropshipping/En-Gros

Ziua tatălui Cadou Unic de Artă din Metal Copac Decor de Perete Tăiat Ferăstrău de Mână de Metal Art Arta de Perete Decor de Mână Tăiat Ferăstrău de Mână pentru Om Dropshipping

Descriere:

Material: lemn, fier

Dimensiuni: 30*10 cm

Cadou de Ziua tatălui

Caietul de sarcini:

Acest ferăstrău CU UN tăietor de LEMNE taie partea DE SUS A UNUI COPAC este o mare, unică cadou pentru un prieten sau singur!Perfect metal art cadou pentru arborist în viața ta!

Va place aspectul rustic și tonuri de pământ vechi vintage din metal în lamă.Fiecare mâner de lemn și curățate și unse (când este necesar) oferind văzut o mare epocă vibe.

Media de ferăstrău este de 12" de mult timp.

Acestea pot fi agățate cu două cuie - o pe maner, iar celălalt pentru gaura am pus la capătul pânzei de ferăstrău.Ferăstraie verticale pot fi agățate cu ajutorul unui cârlig sudate la partea din spate a văzut.

DESPRE MUNCA MEA:

Îmi place procesul de a pătrunde mai adânc în metal de artă și de a explora noi tehnici.Lucrez în metal, lemn, sticlă, precum și vopsea și chiar creion sculptură!Eu trăiesc pentru a crea și a face acest lucru cu normă întreagă.

Pachetul Inclus:

1*decor Acasă

Ați putea dori, de asemenea