Livrare gratuita

Transport la nivel mondial

Calitate de Top

Cadouri

Suport 24/7

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb

De Stocare De Bucatarie Fixare Folie Alimentară Dozator Cutter Plastic Folie Folie Folie Distribuitor De Film Cutter Depozitare Titularul Instrument De Bucatarie

De Stocare De Bucatarie Fixare Folie Alimentară Dozator Cutter Plastic Folie Folie Folie Distribuitor De Film Cutter Depozitare Titularul Instrument De Bucatarie

Bucătărie Depozitare & Organizare

  19.32lei 33.33lei
  • (2)

SKU: v11116

Etichete: cutter folie, fep, folie de aluminiu dozator, suportul de film, industriale dispenser folie stretch, bucătărie, lenjerie de stocare, pătrat de plastic cutter, folie de plastic dispenser, folie de aluminiu suport, bansai.

Caietul de sarcini:

 • Origine: NC(de Origine)
 • Material: ABS+ PP
 • Culoare: alb
 • Suport: Dropshipping/En-Gros

Descriere:

PRODUS SONDAJ: o Mulțime de oameni de tăiat folie de plastic de mână rupere, un cuțit sau foarfeci.Unii chiar nu utilizați folie de plastic, din cauza probleme de rupere(încurcarea și deșeuri).Și unii folosesc tradiționale folie de plastic dozatoare, multe feedback cutter tab rupt, înlocui, de obicei, uneori scratche mâini.Nostru distribuitor este mai ușor de tăiat folie de plastic, de siguranță pentru a utiliza, durabil, greutate de lumină, oferă fără efort, tăiere de precizie.E foarte la îndemână.

DESIGN NOU și Dimensiuni: Modern + moda + simplitate, bidirecțională tăiere buton cu cap de tăiere, de jos, cu 12 micro fraier, patru magnet de adsorbție, curat textură bună și groove design, lumina decor bucatarie.

De ÎNALTĂ CALITATE: Realizate din material ABS de înaltă temperatură și rezistență la temperaturi scăzute, rezistent, sănătos, protecția mediului, non-toxic și nu are miros.Slide Bidirectional cutter buton, scoate cantitatea de folie doriți, puteți să-l taie de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga fără probleme, fără ajutorul periculoase lamă de ferăstrău sau o foarfecă.Micul cutter taie perfect, nu îndoite sau blocat de la sine de plastic peste vas.Poate dura o viață lungă pentru uz casnic.

UȘOR DE UTILIZAT și de ECONOMISIRE a TIMPULUI Nostru distribuitor este atractiv și ușor de utilizat.Este nu numai că poate reduce folie de plastic, dar, de asemenea, poate reduce folie de aluminiu.Puteți schimb ambele pe acest dozator.Lin pentru a reduce.Acesta va ajuta să vă pregătiți sau curat în bucătărie rapid și eficient.Perfect chiar și reduceri de 99% din timp.În plus, se potrivește cu ușurință într-un sertar din bucătărie, la 12 ventuze pe partea de jos a acestui distribuitor functioneaza foarte bine-se poate repara bucătărie, buna desktop, frigider, etc.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: 36.5*5.1*6.2 cm(14.4*2*2.44").Dimensiune convenabilă magazine cu ușurință într-un sertar.Potrivit pentru folie de plastic diametru interior gama: 2.3-3.5 cm(0.9-1.38"), diametrul exterior de maximum 4,5 cm(1.77").Folie de Plastic cu o lățime de maximum 31.5 cm(12"), cu lungimea ≤91.5 m(300ft).

Culoare: Alb

Material: ABS+ PP

Dozator greutate: 295g/0.65 Ib

Folie de Plastic: 95g/0.21 Ib

Dispenser Dimensiuni: 37*5.1*6.2 cm(14.6*2*2.44 inch)

Folie de Plastic Dimensiune: 30cm*30M

Pachetul Inclus:

Dispenser*1

Symbaevate

  5
2021-06-29

Container OK, only weak suction cup

Konstr Monstr

  5
2021-06-23

Delivery 2,5 weeks. The device liked, easily cuts off the film, you will not cut it with scissors. Suction cups are bad, do not hold at all, several times fell off the refrigerator.

Ați putea dori, de asemenea