Livrare gratuita

Transport la nivel mondial

Calitate de Top

Cadouri

Suport 24/7

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb

Multi-funcție de Unul din Doi Cap Dublu Robinet Masina de Spalat Bucatarie

Multi-funcție de Unul din Doi Cap Dublu Robinet Masina de Spalat Bucatarie

Produse De Baie

    21.62lei 52.69lei
    • (0)

SKU: v11422

Etichete: masina de spalat faianta, cap de robinet cu led, machin se spală, squier, cap dublu robinet, robinet chiuveta, gatiti robot, cap de spălare, Procesor de alimente, mini portable washer.

Caietul de sarcini:

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: A

Multi-funcție de Unul din Doi Cap Dublu Robinet Masina de Spalat Bucatarie

Punct de vânzare: [Una-Două-Robinet]: Două funcții de la robinet poate fi folosit pentru masina de spalat rufe, toaletă, bideu pulverizator și un alt loc. [Durabile Tratament de Suprafață]: Construi pentru a rezista la zgarieturi, coroziune, și defăimare.Superior coroziune si rugina-finisaj rezistent la prevenirea murdare de la lipirea la robinet suprafață, de la robinet curată de pânză este suficientă în Utilizarea de zi cu Zi. [Sănătoase și Non-toxice]: materiale ecologice, plumb, non-toxic; - O bună cartuș ceramic vă permite să convenabil de a deschide sau se oprește fluxul de apă de la capul de pulverizare

[Easy Pentru a Instala]: single-gaura de chiuveta de bucatarie de la robinet a fost usor de instalat, poate fi instalat în 3 până la 5 minute, dacă aveți corect furtunul care se potrivește supapa de apă.

Bucătărie atingeți atât de simplu de configurat ca nu ai nevoie de instalator.Dimensiune: 13 x 10 cm

Pachetul De Conținut:

1x Una-Două-Out Multi-Funcția de Robinet.

NOTĂ:

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.

Ați putea dori, de asemenea