Livrare gratuita

Transport la nivel mondial

Calitate de Top

Cadouri

Suport 24/7

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb

Masina de Aerisire Muntele Cradle Suportul de 360 de Grade de Rotație Reglabil Suport de Telefon pentru Telefon Mobil Smartphone Sprijin Voiture

Masina de Aerisire Muntele Cradle Suportul de 360 de Grade de Rotație Reglabil Suport de Telefon pentru Telefon Mobil Smartphone Sprijin Voiture

Accesorii De Interior

    35.84lei 55.12lei
    • (0)

SKU: v157

Etichete: Suport Auto, volkswagen veritabil leagăn, suport auto mobil, titularul de telefon, suport auto telefon mobil, volkswagen tiguan leagăn, 360 titular, vw leagăn, suport auto telefon, ios suport auto.

Caietul de sarcini:

  • Nume De Brand: SASKATE
  • Nume Culoare: negru
  • Material: ABS+Silicon
  • Origine: NC(de Origine)

Bullet Point:

3-în-1 de design:Aceasta masina suport de telefon pot fi aderat bine la tabloul de bord/ parbriz sau tăiate la mașini de aerisire convenabil.

Stabil: ventuza Puternica deține aparatul de echilibru astfel încât puteți să vă păstrați se concentreze pe drum și mâinile pe volan.

Efort de instalare: Apăsați butonul de pe partea laterală a telefonului auto muntele să deschideți prin glisare și apoi scoateți telefonul mobil.Apăsați pe brațele pe ambele părți de a fixa telefonul mobil din nou.Nu sunt necesare unelte.

360 de grade de rotație:complet 360 de grade de rotație a vă oferi cel mai bun unghi de vizualizare.Schimba perspectiva cu o simplă rotire.

Largă Compatibilitate: Elastic braț se extinde 5cm-9cm pentru a se potrivi telefoane mobile sau GPS-ul de navigație între 4-6 inch, pentru iPhone X 8 7 7Plus 6S 6 5, pentru Samsung Galaxy S9 S8 S7 S7 Edge S6, pentru Nexus 6P 6 5X 5, OnePlus 3.

Caietul de sarcini:

Material:ABS+Silicon

Culoare:Negru Fibra De Carbon

Note:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Lista de ambalare

1*Suport De Telefon Mobil

Ați putea dori, de asemenea