Livrare gratuita

Transport la nivel mondial

Calitate de Top

Cadouri

Suport 24/7

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb

5 inch pânză de Ferăstrău Circular Fierăstrău cu Lanț de Sculptură în Lemn-Disc pentru prelucrarea Lemnului Polizoare unghiulare Universal pentru Lemn, Discuri de Tăiere

5 inch pânză de Ferăstrău Circular Fierăstrău cu Lanț de Sculptură în Lemn-Disc pentru prelucrarea Lemnului Polizoare unghiulare Universal pentru Lemn, Discuri de Tăiere

De Mână Și Scule Electrice Accesorii

    34.38lei 42.99lei
    • (0)

SKU: v245

Etichete: iphone 6 plus antena wifi semnal, lant drujba, taie lemn, 5 inch polizor, jig saw, drujba limitator de adâncime, 7 piesă de puzzle, lanț discul pentru polizor, sculptură în lemn disc 10, sculptură în lemn discuri.

Caietul de sarcini:

  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: Nici unul

De ÎNALTĂ CALITATE: este fabricat din Oțel de Mare Viteză, care are o caracteristică de bun în rezistent la uzură și durabil.

BUNĂ CARACTERISTICĂ: Acest lanț de disc are performanțe bune în viteza și manevrabilitatea, care pot completa cu ușurință de tăiere, sculptură din lemn, plastic, gheață și greu de cauciuc.

SIGURANTA: 14 dinte design oferă netedă suprafață prelucrate.Lanțul de disc lama este fixată bine pentru utilizarea în condiții de siguranță.

CONVENABIL: poate resharpen cu un ferăstrău cu lanț de fișier sau puteți înlocui doar ca ai nevoie.

Arbor dimensiune: 22mm (7/8 inch)

Diametru: 125mm (5 inch)

Numar dinti: 14 dinti

Viteza: 10000-13000rpm

Lanț grosime: 5mm

culoare:Portocaliu

Material:din oțel de Mare viteză

dimensiune:125 x 22 mm

Conținutul Pachetului:

1 x Lant Disc

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Ați putea dori, de asemenea