Livrare gratuita

Transport la nivel mondial

Calitate de Top

Cadouri

Suport 24/7

100% Moneyback

Întoarcere De Schimb

Strat dublu Anti-theft Auto Scut de Control de la Distanță Cheie Set de Fibre Faraday RFID Ecranare Electromagnetică Ambalaj pungă Accesorii Auto

Strat dublu Anti-theft Auto Scut de Control de la Distanță Cheie Set de Fibre Faraday RFID Ecranare Electromagnetică Ambalaj pungă Accesorii Auto

Accesorii De Interior

  13.01lei 16.69lei
  • (2)

SKU: v535

Etichete: iso15693 cititor, case faraday, faraday saci marea britanie, irigare automată valve, semnal blocare sac mare, faraday husă, tag rfid, faraday, cușcă faraday cutie, cage faraday.

Caietul de sarcini:

 • Aplicabile Spațiu: camera de zi
 • Tip De Material: TPU
 • Material: PU+Oxford pânză
 • Model: Plat Tip
 • Produs: Carte De Telefon Cheie Sac
 • Origine: NC(de Origine)
 • Tip: Saci De Depozitare
 • Utilizarea: Semnalul De Blocare Geantă
 • Clasificarea: Set

Puncte:

1、Built-in semnal izolare funcție de siguranță: Prevenirea RFID, NFC, Bluetooth, GPS/Gps-ul de rețea, de 2,3 și 4G telefoane mobile și conexiuni WiFi, pentru a preveni toate semnalele de radiofrecvență trimise sau primite pentru masina ta tastele de control de la distanță.

2、Breloc semnal de blocare pentru furt de mașini de prevenire: Metal căptușeală oferă un semnal complet barieră pentru cheia de la mașină.Acest lucru previne hoții de la ridicarea și transmiterea semnalelor de la tastele pentru a preveni furt și a sistemului de acces fără cheie mai ușoare de a fi furate.

3、Proteja cardul de credit și alte produse electronice: La domiciliu sau în aer liber, acest multi-funcțional pungă de protecție poate fi de asemenea utilizat pentru carduri bancare, intrare cărți, brelocuri și alte inteligent elemente care magazin electronic de date.Protecția sac poate bloca, de asemenea, semnale electromagnetice pentru a preveni pierderea de date accidentale și daune.

4、Puternic buzunar dublu design: sac de locuințe este format din două buzunare interioare; unul cu o captuseala de metal pentru semnalul de blocare, iar celălalt cu un container pentru depozitare generală.Cârlige de siguranță și de înaltă calitate rezistent la apa sintetice de piele geanta poate proteja cheile de la un prejudiciu.

5、aplicarea pe scară Largă: de primă de fibra de carbon, piele, geanta de buzunar este cel mai potrivit pentru cheile de la mașină.

Descriere:

Este o masina de control de la distanță de protectie cheie sac cu strat dublu și dublu lanț, care este durabil și multi-funcțional.

Informații:

Material: fibra de Carbon

Funcția: rfid informații anti-scanare/ anti-radio scurgere de informații/ protectie vehicul semnal cheie

Dimensiuni(Aprox.): Lungime 13.5 cm/5.31 în, latime 10cm/3.94 în

Structura: 1 cheie de masina sau de pe card compartiment, 1 lanț cheie inel

Caracteristică: la Modă și simplu, folosind material de fibra de carbon si rfid intern de protectie pentru tesatura 100% protectie cheie de masina de semnal.

Avantaj: cheia pachet este simplu și practic, dimensiunea este moderată, cârlig și buclă este perfect lipite, cheia inel perfect link-uri cheie de masina, cheia pot fi schimbate cu ușurință în interiorul și în afara cheie punga pentru a proteja mașina dvs. de siguranță.

Metoda de intretinere: se Sterge cu apă sau cu o cantitate mică de detergent, nu uscat, curat, de expunere, de fier sau înălbitor.

Observații:

Dacă aveți orice probleme sau dubii despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați din timp.Noi vă va oferi o soluție satisfăcătoare oricând.

Ați putea dori, de asemenea