A inceput „carpeala” de primavara in centrul Vasluiului!

5
(1)

Mai este o zi si oficial vine primavara, asa ca primaria a pus muncitorii la carpit si reparat. Ce fel de lucrari se fac? Este mult spus lucrari: se inlocuiesc placile de granit de la fantana arteziana din fata Prefecturii care din cauza ca nu au fost gandite si montate bine cad la o luna doua de la montaj. O fi si lucrarea de calitate de asta si cad.

La corpurile care fac parte din arteziana mare de la Teatrau de Vara se tot incearca inlaturarea calcarului de pe arhitectura din otel inoxidabil. In fiecare an incearca dar nu reusesc sa inlature calcarul deoarece nu au aparatura de polish care sa nu zgarie materialul ci doar sa inlature calcarul, ori diferite substante care ataca calcarul.

Din ce se observ ei au reusit chiar sa zgarie acele elemente de arhitectura care candva straluceau. Este al 2 ani care semnalam problema asta si se pare ca nici anul asta nu va fi rezolvata aceasta problema. La ce s-a mai facut proiect european pentru recuperarea acestui ansamblu de fantani arteziene daca nu suntem in stare sa le intretinem si sa le ingrinim?

Anul trecut un „meserias” a incercat pe arteziana mare sa inlature calcarul dar nu a facut-o intr-un singur loc si a facut un fel de Z si a stricat mai rau aspectul artezienii. Ne facem de rusine cu aceste fantani arteziene neingrijite. Anul asta va fi un eveniment important in oras”Festivalul Constantin Tanase” care probabil o parte din spectacole se vor tine la Teatru de Vara. Ce vor vedea oamenii care vor veni din alte orase? delasare si nepasare..

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!