Administratorul unei asociatii din Vaslui este acuzat ca a folosit semnaturi false pentru a putea semna contractul de inchiriere a unei antene 3g

0
(0)

Scandal urias la o asociatie de proprietari din municipiul Vaslui. Oamenii acuza administratorul de aici ca si-a insusit in mod ilegal zeci de mii de lei. Maricica Pintilie este acuzata de delapidare, fals si uz de fals, iar pentru aceste presupuse infractiuni, femeia a fost actionata in judecata. 

Nemultumirile au pornit de la un contract pe care Asociatia nr. 24 l-a incheiat cu societatea RCS-RDS fara consultarea oamenilor. Cele cateva semnaturi care apar pe procesul verbal sunt false, sustin locatarii scarii F, de la blocul 377 din gara. Pe blocul lor a fost montata o antena 3G, iar administratora a negociat si semnat contractul cu firma RCS-RDS fara a avea acordul oamenilor. Antena a fost conectata la contoarul de energie al scarii, curentul consumat de dispozitivul respectiv fiind platit de locatari. Banii pe care firma de cablu-tv ii plateste pentru gazduirea antenei, in jur de 4300 de lei la trimestru, ar ajunge in cu totul alt cont decat cel al asociatiei. 

Citeste mai departe pe: www.stiriest.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!