Apel pentru repatrierea unui barbat de 44 de ani din Bacani, decedat in Anglia! Suma necesara demersurilor se ridica la peste 12.000 de lire sterline.

5
(1)

Primarul comunei Bacani, Vasile Stoica, apeleaza la constiinta concetatenilor sai pentru a contribui cu orice suma de bani, astfel incat sa ajute o familie din satul Drujesti sa il repatrieze pe sotul de 44 de ani, care a murit in Anglia. Suma necesara demersurilor se ridica la peste 12.000 de lire sterline.

Numeroase mesaje de condoleante au fost postate pe retelele de socializare dupa moartea fulgeratoare a lui Sergiu Bigu (44 ani), din localitatea Drujesti, comuna Bacani, care si-a pierdut viata in timp ce se afla la munca in Sheffield, Aglia. Pentru ca familia lasata in urma, sotia si doi copii, nu are o situatie materiala care sa-i permita sa suporte cheltuielile cu repatrierea trupului neinsufletit, atat sotia lui si prietenii, cat si necunoscuti impresionati de tragedie au distribuit apelul lansat pentru strangerea de fonduri necesare repatrierii. Chiar si primarul comunei, Vasile Stoica, s-a alaturat initiativei lansate pe retelele de socializare si incearca sa-i convinga pe oamenii cu suflet mare sa se implice.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!