Banii stransi de la spectacolul caritabil „” Ho-ho-te” „din Vaslui au mers la 4 familii sarace!

5
(1)
familie nevoiasa

Organizatorii spectacolului caritabil sunt cei de la „Open Camp Vaslui” si toti banii stransi din biletele vandute au mers la cele 4 familii nevoiase din Balesti, Feresti, Albesti si Botesti ! Felicitari pentru initiativa!

Asa cum am promis, din banii proveniti din incasarile spectacolului @Ho-ho-te: Stand Up Comedy Caritabil, am incercat sa aducem putina speranta pentru mai multe familii greu incercate.

Am mers la Balesti, la Costel, un adolescent care in ciuda greutatilor se incapaneaza sa mearga la scoala zi de zi, care isi doreste sa intre in curand la un liceu in Vaslui si care in tot acest timp se ingrijeste de gospodarie si de parintii sai, ambii imobilizati la pat.

casa botesti

Am ajuns si la Botesti, acolo unde intr-o casa micuta, printre noroaie, in camere intunecate traieste o familie cu multi copii ce ne-au primit cu caldura in priviri.

Lui Constantin din satul Albesti, comuna Delesti, i-am daruit un laptop care sa il ajute la teme si sa il motiveze sa urmeze un liceu, dupa absolvirea a 8 clase la Scoala Delesti.

Ne-a impresionat si cazul dureros al unui tanar de 22 de ani din Feresti, imobilizat la pat in urma unui accident si despre care s-a scris in ziarul Vremea Noua
In contul parintilor acestuia am transferat suma de 2500 de lei.

Sursa: www.facebook.com/OpenCampFestival

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!